The Roald Amundsen Memorial Lectures

0286, Oslo
Vis i kart

Beskrivelse

The memorial lectures are held each year during the first weekend of December to commemorate the life and achievements of Roald Amundsen.

Buy tickets for one day, the ticket is valid for both Friday and Saturday.

The lectures on Saturday will be followed by a reception on board the polarship Fram and the recreation of an historical dinner in the museum.

Bestill billetter

*Maks 1 billett(er) per handel
Salget er avsluttet nå
dager
  • Friday, 03. December 2021 - Friday, 03. December 2021
ganger
  • 00:00 — 23:59
    Frammuseet
    0286, Oslo
Tilbakebetaling og avbestilling
  • På grunn av begrenset sitteplass, ber vi deg avbryte minst 48 timer før et planlagt arrangement. Dette gir oss muligheten til å fylle arrangementet.
    Du kan avbestille via telefon eller online her.
  • Avbestillinger gjort 7 dager eller mer i forkant av arrangementets dato, vil få 100% refusjon.
  • Avbestillinger gjort innen 3 - 6 dager før arrangementets dato vil få et tillegs gebyr på 20%.
  • Avbestillinger gjort innen 48 timer til arrangementet vil få et tillegs gebyr på 30%.